Antalya'da İddia uğruna 700 çivinin üzerine yattı Antalya'da İddia uğruna 700 çivinin üzerine yattı
Antalya haber...  Cumhurbaşkanlığı'nın 10 Ağustos tarihli atama kararnamesiyle Antalya Valisi Ersin Yazıcı Malatya Valisi olurken, Malatya valisi Hulusi Şahin Antalya Valiliği görevine getirildi. Vali Yazıcı onuruna dün Konyaaltı'nda bir otelde veda programı düzenlendi. Programa Yazıcı'nın Antalya'daki görev döneminde beraber çalıştığı isimler katıldı.

'VEDALAR KOLAY DEĞİL'

Vali Ersin Yazıcı gecede yaptığı konuşmada, "Veda konuşması zor olur. Memurlar bunu daha iyi bilir. Ondördüncü görev yerime birkaç gün içinde hareket edip, göreve başlayacağım. Vedalar kolay değil, sonuç itibarıyla üç yıl eşinizle, çocuklarınızla bu kente emek vermeye çalışıyorsunuz. Kentte bir şey yaşıyorsunuz ve ayrılık vakti geldiğinde tabii ki yeni bir ufka yelken açıp, yeni görev yerine şimdiden adapte olup varlığımızla, gücümüzle, her şeyimizle o şehre hizmet etmek için adeta ant içerek ayrılış sağlıyoruz" dedi.

'MANAVGATTA NELER ÇEKTİĞİMİZİ BURADAKİ HERKES BİLİYOR'

Vali Yazıcı, "Manavgat yangınından önce afet koordinasyon toplantısı yapmıştık. Hiç unutmuyorum, orada şöyle bir cümle kullanmıştım, 'Hiçbirinizin afet halinde kendi işinizin hiçbir önemi olmayacak, tek işiniz olacak afet.' Manavgat yangını o gerçeği çok kötü suratımıza çarptı. Birçok arkadaşım yangın için seferber oldu, rektöründen savcısına kadar, Allah bir daha göstermesin, çok kötüydü" diye konuştu.

'MALATYA'DA BİR KARDEŞİNİZ BİR ABİNİZ VAR'

Vali Yazıcı, "Malatya'da bir kardeşiniz, bir abiniz var. Malatya deprem görmüş bir şehir, bu yıl olmaz gelecek yıl beklerim. Bu halinizle de gelirseniz, bu halinizle sizi Malatya'da ağırlamak isterim. Benim bir hakkım varsa helali hoş olsun hepinize ama bu kardeşinize de buradaki herkesin bir hakkı varsa helal etmesini istiyorum. Yağmuruyla, seliyle, fırtınasıyla, yangınıyla, pandemisiyle, turistiyle, güzellikleriyle zorluklarıyla üç yıl iki ayı tamamladık. Allah hepinizin yolunu bahtını açık etsin. Birlikte birçok işe imza attık. Pandemi hepimize öğretti, öncelikle herkese sağlık diliyorum. Aklınızdan geçenleri gerçekleştirdiğiniz bir yaşamınız olsun. Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum" diye konuştu. Program, Vali Yazıcı'ya çeşitli hediyeler verilmesinin ardından sona erdi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.