Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan İdris Taş liderliğinde ki 17 kişilik gazeteci heyeti, Nürnberg Basın Kulübü davetlisi olarak bu yıl partnerliğinin 20.yılını kutlamak üzere  onur konuğu Antalya Valisi Hulusi Şahin ile birlikte bu sabah Almanya’ya geldi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Heyeti Nürnberg De 4

BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNACAKLAR

Nürnberg Basın Kulübünün davetlisi olarak Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve Antalya Valisi Hulusi Şahin 20 yıl kutlamalarının yanı sıra bir dizi ziyaret ve gezi programlarına katılacak.

Antalya'da Ruslar Zafer Günü'nü kutladı Antalya'da Ruslar Zafer Günü'nü kutladı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş önderliğinde Nürnberg Basın Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ziyaret programı kapsamında Nürnberg şehir turu, gazete, radyo sendika ve Türk dernekleri ziyareti ardından Nürnberg gazetecileriyle toplantı ve panel programları gerçekleşecek. AGC heyeti Antalya’dan hareket etti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Heyeti Nürnberg De 2

HAVAALANINDA KARŞILANDILAR

Heyet, Nürnberg Albrecht Dürrer Havaalanı’nda Nürnberg Basın Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer, Bavyera Türk-Alman Tabipler Birliği onursal başkanı Dr. İsmal Baloğlu, Nürnberger Nachrichten Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Joachim Hauck ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Heyeti Nürnberg De 3

Antalya Gazeteciler Cemiyeti davetli heyet listesi:

Antalya Valisi Hulusi Şahin

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş

Ersin Aydın

Şifa Çiçek

Işık Tuncel

Hayrettin Deniz

Mevlüt Yeni

Ayla Çekiç

Mustafa Yıldırım

Sevgi Gümüş

Aslı Duran

Ahmet Başkaya

Erdoğan Kahya

Ömer Ali Yetgin

Faruk Çelik

İslam Çelik

Gürsel Kaya