Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkan Yardımcısı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, kendisi gibi gazeteci olan kardeşi evli ve bir çocuk babası Kasım Çiçek'e bir böbreğini vererek hayata bağladı.

KARDEŞİNE BÖNREĞİNİ VERDİ

Kasım Çiçek'in 10 yıl önce böbreklerinden rahatsızlandı. sağlık durumunun her geçen gün kötüye gitmesi sonucu doktorlar Çiçek'e son çare böbrek nakli olması gerektiğini söyledi. Doktorların Kasım Çiçek'e böbrek nakli olması gerektiğini söylemesinin ardından ağabeyi Şifa Çiçek ile kardeşi Fırat Çiçek hemen hastaneye giderek test yaptırdı. Yapılan testlerin ardından AGC Başkan Yardımcısı Şifa Çiçek'in böbreğinin en uyumlu olduğu tespit edildi. Medical Park Hastanesinde Şifa Çiçek'ten alınan bir börek Kasım Çiçek'e nakledildi. Prof. Dr. Alper Demirbaş, nakilin başarılı geçtiğini ikisinin de sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. [caption id="attachment_317303" align="alignnone" width="674"]TSYD Başkanı Şifa Çiçek kardeşi Kasım Çiçek'e böbreğini verdi AGC Başkan Yardımcısı Şifa Çiçek ve kardeşi Kasım Çiçek[/caption]

AGC BAŞKANI YENİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Yeni'de Medical Park Hastanesinde başarılı bir operasyonla kardeşine şifa olan Antalya Gazeteciler Cemiyetinde başkan yardımcısı olan Şifa Çiçek ile cemiyet üyesi Kasım Çiçek kardeşleri ve yakınlarını hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.