Antalya'da ailesine kızan kişi rastgele ateş açtı Antalya'da ailesine kızan kişi rastgele ateş açtı

KİRA YARDIMI AÇIKLAMASI

Bakan Çavuşoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Önce Rusya- Ukrayna savaşı, sonra asrın felaketi depremler, arz- talep dengesini bozdu. Ancak bu sorun sadece yaşanan krizlerin sonucu değil; fırsatçıların da kurnazlığından kaynaklı. Bu ahlaki de değil, insani de değil. Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız. Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz. TOKİ eliyle bölgemize yeni konutları da süratle kazandırıp, arz- talep dengesini sağlayacağız."

MEMURLARA KİRA YARDIMI NE KADAR OLACAK, KİMLERİ KAPSIYOR?

Memurlara kira yardımı hakkında detaylara ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Açıklama yapılması durumunda haberimizde yer alacaktır.

ADOPEN VE CAMSAŞ'A ZİYARET

Ziyaretleri sırasında Antalya'nın sayılı kuruluşları arasında yeralan ADOPEN ve CAMSAŞ'ı ziyaret eden Dışişleri Bakanı AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Antalya Organize Sanayi Bölgemizde şehrimize katkı sağlayan markalarımızdan #ADOPEN ve #CAMSAŞ fabrikalarını ziyaret edip, emekçi dostlarımızla buluştuk" dedi.  https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/1661426051237511174 Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz. ü