Antalya haber...  Meteoroloji Genel Müdürlüğü, dün Antalya’da beklenen kuvvetli sağanak yağmura ve fırtınaya karşı vatandaşları ‘turuncu’ kodda uyarmıştı. Gece saatlerinde başlayan fırtına sabahın ilk ışıkları ile şiddetini daha da arttırdı. Şuana kadar olumsuz bir haberin gelmediği Antalya’da yetkililer fırtına nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklar için  vatandaşlara dikkatli olunması uyarılarında bulundu.

“EKİPLERİMİZLE 7/24 TEYAKKUZ HALİNDEYİZ”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek fırtına ile ilgili açıklamada, “Fırtına nedeniyle Antalya’mızın 19 ilçesinde meydana gelebilecek her türlü olumsuzluklara karşı tüm ekiplerimizle 7/24 teyakkuz halindeyiz. #AntalyaİçinÇalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ANET’TEN TELEFERİK AÇIKLAMASI

Şiddetli fırtına sonrası bir açıklamada ANET A.Ş’den yapıldı.  Açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri 07.12.2021 tarihinde verilen meteorolojik uyarı nedeniyle tüm gün hizmete kapalı olacaktır.Sağlıklı günler dileriz” ifadeleri kullanıldı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.