Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Türk Polis Teşkilatının 178'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Vali Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve beraberinde Balık Adam, Motosikletli Polis Timi, Trafik Polisi, Toplum Destekli Polis, Hava Polisi (Pilot), Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Polisinden oluşan heyeti kabul etti. Misafirleri ile yakından ilgilenen Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm Polis Teşkilatının 178'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

POLİSİMİZ DÜNYAYA KAHRAMANLIĞIYLA NAM SALIYOR

Türk Polis Teşkilatının güçlü ve modern yapısıyla dünya çapında kabul gördüğünü ve kahramanlıklarıyla nam saldığını vurgulayan Vali Yazıcı, “Gecesini gündüzüne katan özveriyle çalışan tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü'nü canı gönülden kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Türk Polis Teşkilatımız var olmaya devam etsin" şeklinde konuştu.

RAHAT VE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Vali Ersin Yazıcı'nın himayelerinde teşkilat olarak çok uyumlu ve rahat çalıştıklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, “Bize tanımış olduğunuz inisiyatif ve güven sayesinde çok rahat bir şekilde, uyumla çalışıyoruz. Antalya'da havacılıktan deniz polisine kadar tüm birimlerimiz ile hizmet veriyoruz. Antalya'nın turizm şehri olmasından dolayı faaliyete geçen Turizm Şubemizi kentin kapasitesine ve donanımına uygun hale getiriyoruz. Dış dünyaya tanıtım noktasında da teşkilatın vitrini olacak" dedi. Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, Orhan Çevik ve beraberindeki heyeti tebrik etti. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.