Antalya Haber... Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi, nisan ayı olağan toplantısını ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi. Toplantıda, birlik meclisi toplam 8 gündem maddesini ele aldı. Gündemin altıncı maddesi olan encümen üyeliği seçimi büyük bir önem taşıyordu. Yapılan oylama sonucunda Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, yeni dönem için birliğin encümen üyesi olarak görevlendirildi.
"Önemi çok büyük"
Seçim sonrası bir açıklama yapan Başkan Mesut Kocagöz, kendisine duyulan güven için birlik başkanı ve diğer üyelere teşekkür etti. Kocagöz, "Şahsımı birlik encümen üyesi olarak seçen kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Akdeniz Belediyeler Birliği, belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımının sağlanması açısından büyük bir öneme sahip. Hep birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Aktif rol alması bekleniyor
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyeliğine seçilmesi, Kepez Belediyesi'nin bölgedeki iş birliği ve dayanışma çabalarına önemli bir katkı sağlayacak. Birliğin önümüzdeki dönemde hayata geçireceği projelerde Kocagöz'ün aktif rol alması bekleniyor.