Okan Buruk yönetiminde sezonun şu ana kadar olan bölümüne damgasını vuran Galatasaray , her iki kulvarda da yoluna iddialı şekilde devam ediyor. Hafta içindeki Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Alanyaspor 'u deplasmanda yenen ve çeyrek finale yükselen Sarı-Kırmızılılar galibiyet serisini 11 maça çıkarmıştı. Teknik direktör Okan Buruk böylece Mustafa Denizli ve Fatih Terim'in 10 maçlık rekorunu kırarak adını Galatasaray tarihine yazdırmayı başardı.

DÜN GELDİ BUGÜN YILDIZLAŞTI

Cim Bom, bu akşam ligde Antalyaspor'u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar hem galibiyet serisini 12 maça çıkarmayı hem de zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyordu. Nuri Şahin'in ekibi ise 5 maçlık 3 puan hasretini sonlandırmayı amaçlıyordu. Dolu tribünler önünde Nef Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında yıldızlaşan isim Antalyaspor'un kalecisi Helton Leite oldu. Benfica'dan kadroya katılan ve dün transferi resmileşen 32 yaşındaki eldiven bugün ayağının tozuyla zorlu maça çıktı ve kurtarışlarıyla dikkat çekti. İlk yarı bu nedenle başladığı gibi golsüz sona erdi.

10 DAKİKA 3 GOL

Fakat ikinci devre bambaşka başladı. 49'da Kerem Aktürkoğlu'nun asistinde Mauro Icardi şık bir kafa vuruşuyla perdeyi açtı. Yalnızca 6 dakika sonra 55'te Soner ortaladı, Luiz Adriano kafayla skora dengeyi getirdi. Bu golden de 4 dakika sonra Oliveira vurdu, Floranus'a çarpan top ağlarla buluştu. 10 dakika içinde 3 golün çıktığı maçta Galatasaray, Akdeniz temsilcisini 2-1 devirdi ve galibiyet serisini 12 maça, puanını da 45'e çıkarttı. Galatasaray-Antalyaspor 11'ler: Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Icardi. Antalyaspor: Helton, Floranus, Soner, Adriano, Güray, Mehmedi, Ufuk, Larsson, Ömer, Nakajima, Veysel. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.