Spor Toto Süper Lig 'de 4. hafta maçında Corendon Alanyaspor ile İstanbulspor, Alanya'da karşı karşıya geldi. Sezona 1 galibiyet ve 2 beraberlikle başlayan Francesco Farioli'nin öğrencileri sahasında henüz puanı bulunmayan İstanbulspor'u yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyordu. Süper Lig'in yeni takımı İstanbulspor ise henüz gol siftahı dahi yapamamış deplasmanda 3 puan arıyordu.

RÖVANŞTA GOLÜ İPTAL!

Mücadelenin 22. dakikasında İbrahim Yılmaz harika bir röveşata golü attı ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarıda çıkmayan gol, ikinci devrenin hemen başında geldi. 48'de Valon Ethemi harika bir frikikle İstanbulspor'un bu sezonki 4. maçında ilk golünü kaydetti.

ALANYASPOR FIRSAT TEPTİ

Mücadele dengede giderken, son anlar nefes kesti. 86'da Alanyaspor penaltı kazandı, Daniel Candeias'ın şutunu kaleci Jensen çıkardı. Hemen ardından Kristal Abazaj ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Mücadelenin sonuna 10 dakika eklense de karşılaşmadan başka gol sesi çıkmadı ve Sarı-Siyahlılar sahadan 1-0'lık skorla ayrıldı, bu sezon ilk kez 3 puanla tanıştı. Alanyaspor ise ilk kez mağlubiyeti tattı. Alanyaspor - İstanbulspor 11'ler Alanyaspor: Runarsson, Pereira, Yusuf, Furkan, Balkovec, Fer, Efkan, Zinedine Ferhat, Lusamba, Candeias, Eduardo. İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Okan, Mehmet Yeşil, Duhan Aksu, Muammer, Melih, Ali Yaşar, Ethemi, Topalli, İbrahim Yılmaz.