Alanya'da tekneciler birbirine girdi Alanya'da tekneciler birbirine girdi
Antalya haber...Antalya'daki yatırımların, sosyo-ekonomik gelişmelerin, yerel ve bölgesel kalkınma planlarının değerlendirileceği ve bunlara ilişkin sorunların çözümü noktasında kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak için gerçekleştirilen 2023 yılının 2'nci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşti. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutan Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Murat Sezgin ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

DEPREM BÖLGESİ ÇALIŞMALARI

Sözlerine 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden bahsederek başlayan Vali Yazıcı, "Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. 'Asrın Felaketi' olarak adlandırılan bu büyük felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Antalya olarak ilk günden itibaren depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk. Birlik ve beraberlik içinde Antalya olarak deprem bölgesi için güzel çalışmalar yürüttük" dedi.

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYONA ÖVGÜ

Antalya'da 2023 yılında gerçekleşen ve proje aşamasındaki çalışmalar ile ilgili konuşan Vali Yazıcı şunları kaydetti: "Antalya'mıza katkı sunmak için hep birlikte koordinasyon içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Kurumlarımız arası iyi bir koordinasyonumuz var. Bunu daha da arttırarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İşlerimizi aksatmadan, buranın bir dünya şehri olduğunu unutmadan, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için yatırımlarımızı hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmetlerine sunalım."

BİRİNCİ ÖNCELİK EN İYİ HİZMET

Antalya'da yatırımların aralıksız olarak devam ettiğine dikkat çeken Vali Yazıcı, "Yatırımlarımız devam ediyor, en iyi şekilde de devam edecek. Hepimizin birinci önceliği vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Bu yüzden buradaki istisnasız herkes bu millete en iyi hizmeti sunabilme gayreti içinde olmalı. Asla rehavete düşmemeli. Hizmet kalitemizi düşürmeden yatırımlarımıza tüm hızıyla devam edelim. Şunu unutmayalım ki, biz bu koltuklarda halkımıza hizmet etmek için bulunuyoruz. Bulunduğumuz koltuktan güç alan değil, o koltuğa değer katan insanlar olmalıyız. Bunu buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum" diye konuştu. Vali Yazıcı, hayırseverler konusunda Antalya'nın lider bir şehir olduğunu, 1 yılı aşan inşaatın olmadığını belirtti, eğitimin önceliği olduğuna da vurgu yaptı. Vali Yazıcı'nın konuşmasının ardından İl Planlama Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sunumları yapıldı. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nın ardından Vali Ersin Yazıcı'nın başkanlığında İl İdare Şube Başkanları ve Kaymakamlar Toplantısı gerçekleştirildi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.