Antalya'da protesto için üst geçide çıktı, gazeteciler ikna etti Antalya'da protesto için üst geçide çıktı, gazeteciler ikna etti
MHP Antalya İl Başkanlığı'nda genel merkezin kararıyla 28. Dönem milletvekili aday listesine alınan mevcut İl Başkanı Hilmi Durgun'un istifasıyla boşalan başkanlık koltuğuna, genel merkez tarafından Onur Temel atandı. Daha önce Temel, önceki yönetimde teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığı görevinde bulunuyordu.
Partisi teşkilatında görev almak her ülkücü için en önemli iftihar vesilelerinden biridir. Bugün ise Antalya il teşkilatı olarak ayrı bir gurur daha yaşıyoruz. İl başkanımız Sayın Hilmi Durgun ülküdaşımız, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve Parti yönetimimizin tensipleriyle Antalya Milletvekili adaylarımız arasında yer almıştır. Hilmi Başkanı inşallah 14 Mayıs 2023 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili sıfatıyla Ankara’ya uğurlayacağız. Kendisinin Türkiye ve Antalya için hizmetleri Yüce Meclisimizin çatısı altında devam edeceğine inancımız tamdır. Bu süreçte, Sayın Liderimiz ve Genel Merkezimiz tarafından Antalya İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Kendilerine Teşkilatımıza ve şahsıma olan itimatları nedeniyle en derin şükranlarımı arz ederim. Aynı şekilde görev yaptığı süre boyunca yürüttüğü fedakârca ve özverili çalışmalarından dolayı Sayın Hilmi Durgun Başkanıma da teşekkür ederim. Kendisinden aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak boynumuzun borcudur" dedi.

YOLUMUZ UZUN YÜKÜMÜZ AĞIRDIR"

Başkan Temel, "Yolumuz uzun, yükümüz ağırdır. Önümüzdeki seçimlerde Yüce Meclisimize Antalya’dan daha çok milletvekili göndermek azim ve kararlılığındayız. Seçim sürecinde Partimizin tüm adaylarını aynı şevkle destekleyeceğiz. Teşkilatımızın mensupları ve tüm ülkücüler, Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapılacak bu tarihi seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin Meclisteki temsil oranının artması noktasında gayret sarf edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin birliği ve bekasının, Türkiye’nin bütünlüğünün teminatıdır. Bu vesileyle sayın başkanıma Teşkilatımıza olan hizmetleri nedeniyle tekrar teşekkür ediyor, çıktığı bu yolculukta Cenab-ı Allah’tan başarılar niyaz ediyorum. Yolu ve bahtı açık olsun" şeklinde konuştu. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.