Antalya'da 14 yaşındaki Berat Bayram feci şekilde hayatını kaybetti Antalya'da 14 yaşındaki Berat Bayram feci şekilde hayatını kaybetti
Antalya haber...  Dokuma Buluşması'na AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, il, ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Buluşmada konuşan Hakan Tütüncü, "Bu coşku bize 31 Mart'ı müjdeliyor. 31 Mart'ta Antalya'nın altın çağını başlatıyoruz. Kepez'de yeni bir başarı hikayesi yazıyoruz. Yeniden Antalya'da AK Parti belediyeciliğini bambaşka bir heyecanla Antalya'ya getireceğiz" dedi.

TÜTÜNCÜ: KEPEZ İLK GÖZ AĞRIMIZ

Belediye başkanlığı koltuklarının millet için, memleket için hizmet üretilecek yerler olduğunu kaydeden Tütüncü; "Biz 15 yıl boyunca Kepez'de böyle yaptık. Kepez'de başardık. Sizlerin desteği ile Antalya'da başaracağız. Kepez 15 yıllık hizmet dönemimden sonra bilesiniz ki, sizlere emanetimdir. Bilesiniz ki, Kepez gözbebeğimizdir. Bizim ilk göz ağrımızdır" diye konuştu.

SÜMER: KEPEZ'E SEVDALIYIZ

Dokuma Buluşması'nda konuşan Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, şunları söyledi: "Biz siyasetçi olarak değil, bu memleketin evlatları olarak sizlere, Antalya'ya, Kepez'e sevdalıyız. Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bizim siyaset anlayışımız, millete hizmet etmek, eser üretmek ve şehirlerimizi kalkındırmak üzerine kurulu. Türkiye Yüzyılı, Kepez'in Yüzyılı olacak. Hakan Başkanımız, 15 yılda Kepezimizi ve mahallelerimizi adeta çiçek gibi yaptı. Şimdi bize düşen o çiçekleri çoğaltmak. Hakan Başkanımızı hizmetlerle dolu heybesiyle Büyükşehir Belediyesine uğurlayacağız. Büyükşehir Belediyesi desteğiyle ilçemize daha büyük hizmetler yapacağız. Biz uyumlu çalışırız. Bizim işimiz birlik beraberliktir." Konuşmaların ardından AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Hakan Tütüncü ve Rıza Sümer vatandaşlara kırmızı karanfil attı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.