Antalya'da 14 yaşındaki Berat Bayram feci şekilde hayatını kaybetti Antalya'da 14 yaşındaki Berat Bayram feci şekilde hayatını kaybetti
Antalya haber...  Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in geçtiğimiz yıl oğlu Gökhan Böcek'e ile evlenen gelini, eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Süreç devam ederken Muhittin Böcek, gelinin kendisine gönderdiği sitem dolu mesajları, mesajlaşma uygulaması WhatsApp durumundan paylaştı.

BÖCEK'E BABALIK SUÇLAMASI

Sabah Gazetesi'nden Halit Turan'ın haberine göre,"Size de yazıklar olsun. Bir kere babalık yapmadınız" diye başlayan metni durumundan paylaştığını fark eden Böcek, kısa süre sonra "WhatsApp uygulamam hacklenmiştir. Lütfen gelen mesajlara itibar etmeyiniz. Saygılarımla..." yazdı. Geçtiğimiz yıl 20 Mayıs'ta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, dünya evine girdi. Nikâhı Başkan Böcek kıyarken, törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çiftin nikah şahitliğini yaptı.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Düğünden bir yıl sonra Gökhan Böcek'in eşi Zeynep K. eşinin kendisin evli ve kuaför olan bir kadınla aldattığını fark edince boşanma davası açtı. İddiaya göre, Gökhan Böcek'ten boşanma aşamasında olan Zeynep K. mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan Muhittin Böcek'e zehir zemberek mesajlar yazdı. Ayrılık aşamasındaki gelişmelerde Muhittin Böcek'i ve ailesini suçlayan gelin Zeynep K'nın mesajı Muhittin Böcek'in WhatsApp uygulamasındaki durum kısmında paylaşıldı.

"OĞLUNUZUN KİMSEYLE İLİŞKİSİNİ BİTİRDİĞİ FALAN YOK"

Muhittin Böcek'in Whatsapp uygulamasından paylaştığı mesajda "Size de yazıklar olsun. Bir kere babalık yapmadınız. Bu kadar zaman insan gibi sessiz sedasız bekledim. Kimsenin yüzünü düşürmedim, kimseye kötülük yapmadım. Arkamdan konuşuldu, namusuma kadar bile laf edildi. Ağzınızı açıp tek laf söylemediniz. Ben sizi babam verine koydum ama ne diyeektiniz ki Gökhan'a, size göre bunlar normal sizin normaliniz bu. Hepinizin tek düşündüğü siyaset ve kendi hayatınız. Hepiniz bu yalan hayatınızdan mutlusunuz öyle de kalın. Rahat edin açıklama falan da yapmayacağım. Tek düşünceniz o. Bir kere babalık büyüklük yapmadınız. Benim beklememem gerekiyor. Oğlunuzun kimseyle ilişkisini bitirdiği falan yok" yazdığı görüldü.

BÖCEK'TEN "HACKLENDİM" AÇIKLAMASI

Bunun üzerine telaşa kapılan Muhittin Böcek, mesajı silerek paylaştığı yeni paylaşımda "WhatsApp uygulamam hacklenmiştir. Lütfen gelen mesajlara itibar etmeyiniz. Saygılarımla..." yazdı. Daha sonra da Instagram hesabındaki hikaye bölümünden 3 defa mesaj paylaştı. İlk mesajında "Whatappım heklenmiştir", ikincisinde "Whats'upp uygulamam hacklenmiştir" diyen Başkan Böcek, üçüncü mesajında son düzeltmeyi "WhatsApp uygulamam hacklenmiştir" ifadeleri ile yaparak gelen mesajlara itibar edilmemesini istedi.

GÖKHAN BÖCEK'E BELEDİYE YASAĞI

İddiaya göre bu olayın 2023 Türkiye Genel seçimleri öncesi yaşandığını, Başkan Böcek'in gelini Zeynep K.'den ve ailesinden seçim sonrası boşanma davası açılması için çok uğraştı. Ama kendi hatası bütün yaşananları ortaya çıkardı. Hatta iddialar arasında Başkan Böcek ile oğlu Gökhan'ın arasının açıldığı ve kavga ettikleri gelen bilgiler arasında. Bir başka iddia ise bu olay sonrası oğul Gökhan'ın belediyeye girişi de yasaklandı. Öte yandan Gökhan Böcek'in ise yaşadığı yasak aşk nedeniyle darp edildiği öne sürüldü. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.