Antalya'da ailesine kızan kişi rastgele ateş açtı Antalya'da ailesine kızan kişi rastgele ateş açtı
Antalya haber...  Yangın, Kaş'a bağlı Sütleğen Mahallesi Sinekçi mevkisinde saat 14.15 sıralarında çıktı. Haber verilmesi üzerine bölgeye ekipler yönlendirildi. İlk etapta 6 arazözün yanı sıra bölgede konuşlu helikopter yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Antalya'dan ve Fethiye'den de takviye hava araçları yangın bölgesine yönlendirildi. Alevlerin kontrol altına alınarak söndürülmesi için ekiplerin müdahalesi sürüyor.

KONTROL ALTINA ALINDI

Kaş'a bağlı Sütleğen Mahallesi Sinekçi mevkisinde saat 14.15 sıralarında çıkan orman yangını 2 helikopter, 1 uçak ve 6 arazöz ile çok sayıda personelin katılımıyla yapılan müdahale sonunda yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alındı. Yangının ne kadar alanda etkili olduğu henüz öğrenilemezken, bölgedeki ekiplerin soğutma çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

MANAVGAT'TA YANGIN ÇIKTI

Öte yandan, Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl Mahallesi yakınlarında da orman yangını çıktı. İhbarla bölgeye Taşağıl ve Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Dağlık ve engebeli bölge olması nedeniyle kara ekiplerinin güçlükle ilerleyebildiği yangın bölgesinde alevlere 6 helikopter ve 2 uçak ile müdahale edildi. Yaklaşık 20 dönümlük alanda etkili olduğu belirtilen yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alındı. Bu bölgede de soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.