Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti Nürnberg'e uçuyor Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti Nürnberg'e uçuyor
Antalya hava durumu: Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Muğla kıyı kesimler ile Antalya Merkez ve batı kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı: 3 ila 5 derece azalması bekleniyor. Rüzgar: Güney ve doğu yönlerden orta, yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor. UYARILAR: Yağışların, Muğla kıyı kesimler ile Antalya Merkez ve batı kıyılarında öğleden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. *Denizlerde öğle saatlerinden itibaren Bodrum-Kaş arasında güney ve güneydoğu yönlerden FIRTINA bekleniyor.
ANTALYA:
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 13 - 16(°C)
AKSEKİ
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 4 - 12 (°C)
AKSU
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12 - 16 (°C)
ALANYA
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 15 - 21 (°C)
DEMRE
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 13 - 20 (°C)
DÖŞEMEALTI
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 10 - 14 (°C)
ELMALI
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 4 - 11 (°C)
FİNİKE
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12 - 20 (°C)
GAZİPAŞA
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 11 - 21 (°C)
GÜNDOĞMUŞ
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 6 - 15 (°C)
İBRADI
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 3 - 10 (°C)
KAŞ
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 14 - 19 (°C)
KEMER
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12 - 17 (°C)
KEPEZ
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12 - 15 (°C)
KONYAALTI
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 13 - 26 (°C)
KORKUTELİ
Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 5 - 11 (°C)
KUMLUCA
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 10 - 16 (°C)
MANAVGAT
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı  12 - 17 (°C)
MURATPAŞA
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 13  - 26 (°C)
SERİK
Parçalı çok bulutlu, zaman zaman yerel kuvvetli olmak üzere sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 10 - 26 (°C) Hava durumu - Tüm İl ve İlçelerin Hava durumu Hava durumu sayfası, Türkiye'nin tüm illeri ve ilçeleri ile ilgili hava tahminlerine göre düzenlenmiş haber servisidir. Türkiye'deki Tüm İllerin Hava Durumunu öğrenmek için tıklayınız...