Antalya haber... Muhittin Böcek yönetimdeki Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Ramazan etkinliği" adı altında düzenlediği bir organizasyonda skandala imza atıldı!

YARI ÇIPLAK GÖSTERİ

Sosyal medyaya yansıyan etkinlikte Ramazan ayının maneviyatına uygun olmayan bir şekilde yarı çıplak kadının dans ettiği görüldü. Belediyenin organize ettiği eğlencede dansçı kadının, "2022 Ramazan Şenliklerine Hoş geldiniz" yazısı ve Muhittin Böcek'in adının da yer aldığı panonun altında dans etmesi büyük tepki topladı.

ROMAN HAVASI EŞLİĞİNDE ŞOV

Sahnede dansçı kızın Roman havası eşliğindeki gösterisi, vatandaşların tepkisini çekti. Sosyal medyada tepki mesajları paylaşan vatandaşlar, CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i eleştirdi. [caption id="attachment_534951" align="alignnone" width="600"] Yakın zamanda Pegasus çalışanları tarafından Kadir Gecesi gecesinde alay edercesine yapılan içkili paylaşım gündeme bomba gibi düşmüştü. Tepkiler sonrası hava yolu şirketi çalışanların isen son vermişti.[/caption]

DAHA ÜÇ GÜN ÖNCE BİR BAŞKA REZALET

Pegasus çalışanlarının 27 Nisan Kadir Gecesi'nde alkol masasında kadeh kaldırıp "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" paylaşımı yapması Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü. Olay kısa sürede gündeme otururken, vatandaşlar paylaşıma ateş püskürdü. Pegasus çalışanları tepkilerin ardından hesaplarını kapatsa da, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyümüştü. Tepkiler sonrası Pegasus o çalışanları işten çıkardı. İşte sosyal medyada yer alan o tepkilerden bazıları: Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.