Enflasyon oranının çok çok üzerinde satılan yemekler, yapılan rezervasyonlar herkesi bıktırdı. Yerli yabancı tüm turistler bu durumdan şikayetçi.

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir Türk turist, tatil için buraya gelmek isteyenlere yüksek fiyatlar nedeniyle gelmemelerini tavsiye etti.

Turist5

Antalya'da 3 yıldızlı otelde yangın Antalya'da 3 yıldızlı otelde yangın

Tatil için şehre gelen yerli turist Tik Tok'tan Almanca bir video yayınlayarak bölgedeki fiyatları gösterdi ve sert suçlamalarda bulundu.

Turist

"Şok oldum, fiyatların ne kadar saygısızca belirlendiğini ve aşırı derecede yüksek olduğunu görüyor musunuz? Tatil yapmak istiyorsanız Antalya'ya gelmeyin" diyen yerli turist, Antalya'da fiyatların Almanya'daki fiyatlara göre ayarlandığını iddia ederek bu şehir için Almanya 2.0 ifadesini kullandı.

Turist2-1

Kartla ödemelerin de kabul edilmediğini öne süren turist, "Lara'dan 4 top dondurma aldık, 17 euro istediler" derken bazı kullanıcılar ise yorumlarda her şey dahil otellerin tercih edilmesini tavsiye etti.

Son dönemde Türk turizm bölgelerindeki yüksek fiyatlar nedeniyle birçok yerli turist tatil için Yunan adalarını tercih etmiş ve bu gündem olmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi