Akdeniz'in en temiz plajları Muratpaşa'nın Akdeniz'in en temiz plajları Muratpaşa'nın

Antalya, yaz turizmi dışında sağlık, spor ve kongre turizmi ile kış sezonunda da büyük bir potansiyel taşıyor. Lara Barut Collection & Bayou Villas Antalya Genel Müdürü Korhan Kelebek ve TripCom Group'un kurucu ortağı, başkanı ve eski CEO'su James Jianzhang Liang’a göre Antalya, Çin pazarının en tercih ettiği bölgelerin başında yer alıyor.

Lara Barut Collection & Bayou Villas Antalya Genel Müdürü Korhan Kelebek, “Antalya’nın turizmdeki çeşitliliği hem yerli hem de yabancı turistler için cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Çin pazarı da Antalya'nın turizminde önemli bir rol oynuyor. Antalya, Çin pazarındaki potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek ve uluslararası arenada kendine daha da sağlam bir yer edineceğini düşünüyorum.  Antalya önümüzdeki dönemde de marka değeri olarak hızla yükselmeye devam edecek şehirlerin başında geliyor” dedi.

Lara Barut Collection’da görüşlerini aktaran TripCom Group'un kurucu ortağı, başkanı ve eski CEO'su James Jianzhang Liang ise, “Antalya’nın turizm potansiyeli dikkat çekici. Çin pazarında ilerleyen dönemlerde Antalya’nın çok popüler olacağına inancımız tam, rakamlardaki hızlı artış bunu teyit ediyor.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Merkezi