Narin Güran cinayetine ilişkin gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak cinayeti çözecek nitelikte bir bulguya ulaşıldı. Salim Güran'ın işçisi Ramazan A.'nın patronuna gönderdiği mesaj kritik bir delili gün yüzüne çıkardı. CNN Türk muhabiri Serdar Er'in aktardığına göre, Ramazan A.'nın Salim Güran'a  "Henüz bende değil daha ölmemiş." şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı.

Tavşantepe imamı hakkında iddialar Diyaneti harekete geçirdi Tavşantepe imamı hakkında iddialar Diyaneti harekete geçirdi

"SOLDAKİ KÖŞEDE SANA AİT BİR ŞEY VAR"

Serdar Er son dakika gelişmesini şöyle aktardı:

Ramazan Atasoy'un gözaltında olduğunu ifade etmiştik. 15 yaşında, Salim Güran'ın işçisi. Telefonda mesajları ortaya çıktı ki oldukça dikkat çekici mesajlar. Dosyaya girdiğini de belirtelim. Salim Güran o görüşmede şöyle bir ifade kullanıyor: "O soldaki köşede bir şey sana ait bir şey soldaki yamaçta. Yamacın köşesi taş." Ramazan A. ise "Eee" diye cevap veriyor. Salim Güran, "biri yerde" diyor. Ramaz A. ise "Henüz bende değil daha ölmemiş." ifadesini kullanıyor. İşte bu mesajlaşma da Ramazan A'ya birkez daha soruluyor. Ramazan A. da "vallahi ben böyle bir şey hatırlamıyorum." iddiasında bulunuyor. Dosyada yer alan bir mesajlaşma, oldukça da dikkat çekici. Belki de Narin Güran cinayetini çözebilecek bir gelişme. 

Editör: Emel Gümüş