A Milli Futbol Takımı, F Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında yarın Çekya ile mücadele edecek. Grupta 3 puan ve averajla ikinci sırada yer alan milliler, Çekya maçından puan ya da puanlarla ayrılması halinde grubu ikinci sırada tamamlayacak. Milliler, Çekya’ya mağlup olması halinde ise en iyi üçüncüler arasında yer almaya çalışacak.

MERT GÜNOK VE ORKUN SAKAT; ABDÜLKERİM CEZALI

A Milli Futbol Takımı’nda tecrübeli file bekçisi Mert Günok, sakatlığı nedeniyle bu sabah yapılan antrenmanda da yer almadı. Mert Günok'un Çekya mücadelesinde de forma giymesi beklenmiyor. Ayak bileğinden sakatlık yaşayan ve takımdan ayrı çalışan Orkun Kökçü’nün de mücadelede forma giyme ihtimali oldukça az. Öte yandan kart cezalısı Abdülkerim Bardakcı ise Çekya karşısında millileri yalnız bırakacak.

MUHTEMEL RAKİPLER

Ay-yıldızlılar yarın oynanacak mücadelede rakibine mağlup olmazsa grubu ikinci sırada bitirecek. Milliler, grubu ikinci bitirmesi halinde son 16 turunda D Grubu’nun lideri ile mücadele edecek. D Grubu’nda son maçlar öncesinde 4 puanlı ekipler Hollanda, Fransa ve Avusturya’nın liderlik şansı bulunuyor.

Öte yandan millilerin grubu üçüncü sırada bitirmesi halinde ise B Grubu lideri İspanya ya da C Grubu’nu lider bitiren ülke ile eşleşecek. C Grubu’nda şu anda lider 4 puanlı İngiltere.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, 663'üncü randevu yarın ön eleme müsabakalarıyla başlıyor Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, 663'üncü randevu yarın ön eleme müsabakalarıyla başlıyor

Kaynak: Haber Merkezi