Antalya'da eğitim alanındaki yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Hayırsever iş insanı Hüseyin Özgür Taşar, Manavgat ilçesi Ulukapı Mahallesi'nde önemli bir eğitim projesine imza attı. 5 bin 292 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan 12 derslikli özel projeli ilkokul binası için Antalya Valiliğinde bir protokol töreni düzenlendi.
Antalya Valiliğinde gerçekleşen imza törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve hayırsever Hüseyin Özgür Taşar katıldı. Törende, hayırsever Taşar'ın eğitime yaptığı bu değerli katkı takdirle karşılandı.
Vali Hulusi Şahin, törende yaptığı konuşmada, hayırseverlerin eğitime olan desteklerinin önemine vurgu yaparak Hüseyin Özgür Taşar'a teşekkürlerini iletti. İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ise yapılacak olan özel projeli ilkokulun Manavgat'ın eğitimine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.
Hayırsever Hüseyin Özgür Taşar da yaptığı açıklamada, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan en değerli yatırım olduğunu ifade ederek, projenin Manavgat'a hayırlı olmasını diledi.
Protokol kapsamında inşa edilecek olan ilkokul binasının tamamlanmasının ardından Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi. Bu yeni okul, bölgedeki öğrencilerin modern ve donanımlı bir eğitim ortamında öğrenim görmelerine olanak sağlayacak.
