Tanıtım Production tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen yarışmada, organizatör Ali Bulut ve yarışmanın ana sponsoru AY-ÇA Estetik Merkezi yönetimi, 10 kraliçe adayıyla Lara'daki bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Otelde kampa giren güzeller, 8 gün boyunca zarafet, dans, yürüyüş, modellik, drama ve koreografi eğitimleri alarak, 14 Temmuz'da yapılacak büyük finale hazırlanacak.

Organizatör Ali Bulut, kampta eğitime devam ettiklerini ve kızların hepsinin çok başarılı olduğunu dile getirdi. Bulut, hızlandırılmış bir çalışmayla kampta finalistlere çeşitli eğitimler verileceğini, kamp sonunda finalistlerin model standartlarına ulaşacağını söyledi.

Antalya'da hava durumu! 8.9.2024 Antalya'da hava durumu! 8.9.2024

Bu yılki yarışmanın finalinde Merve Yılmaz, Zeynep Değirmenci, Esra Gündoğan, Yağmur Tivsiz, Ece Naz Agace, Pelin Koyuncu, Öykü Vergili, Alina Muradov, Ceylan Naz ve Cemile Yılmaz kraliçe seçilebilmek için podyuma çıkacak.

YARIŞMAYA PARİS'TEN GELDİ

Yarışma için Fransa'dan gelen, Paris'te modellik yapan Alina Muradov, "Önceden milli tenisçiydim, şimdi de modellik yapıyorum. Yarışmada hedefim birinci olup, taç takmak. Kampta kızlarla çok keyifli vakit geçiriyoruz" dedi.

DOKTOR ADAYI DA FİNALİST

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Ceylan Naz, "Yarışmaya çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Tabii ki de tacı almaya geldim ama hepimiz çok çalıştık. Umarım hak eden alır. Burada olmak çok güzel. Yarışmayı arkadaşlarım tavsiye etti" diye konuştu.

DİZİ VE FİLM TEKLİFLERİ ALDI

Geçen yıl yarışmada birinci olarak tacı kazanan İlsu Demirci "Modellik kariyerimde ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. Burada aldığım bütün eğitimlerin kesinlikle bana çok büyük faydası oldu ve ben üstüne koyarak devam ettim. Dizi teklifleri olsun, film teklifleri olsun. Oyunculuğumu da ilerlettiğim için bana bu teklifler geldi. Çok şey kazandım ben burada. Bu yıl tacımı devredeceğim" dedi.

Miss Mediterranean 2024 Güzellik Yarışması'nın finali 14 Temmuz akşamı bir otelin gala salonunda gerçekleşecek. Final gecesine ünlü top model ve oyuncu Tuğçe Aral jüri üyesi olarak yer alacak ve şarkılarıyla geceye renk katacak. 

Kaynak: DHA