Antalya haber...  Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, 27 Ağustos’ta yapılan kongrede göreve seçilen CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ile yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette belediye başkan yardımcıları Şevket Korkut ve Tuğba Erke Bostan ile belediye meclisi üyeleri Hasan Kiraz, Nurten Erenler ile İlter Aydın da yer aldı. Ziyarette Başkan Esen’i İlçe Başkanı Demet Gündüz ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili karşıladı. CHP İlçe Başkanı Gündüz, Başkan Semih Esen’e “Hoşgeldiniz” dedikten sonra, “Güzel, sağlıklı, sorunsuz bir seçimden sonra bir aradayız. Bu yıldır birlikte yürüdük, hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. Hepiniz, gece gündüz ayırt etmeden katkı sundunuz, teşekkür ederim. Saygıdeğer Belediye Başkanımız Semih Esen, hepimizi hayırlamak için buradalar, kendilerine hoşgeldiniz diyorum” dedi.

SEMİH ESEN’İN SÖZLERİ

Semih Esen de konuşmasında, örgüt içi seçimlerin parti içi demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna değinerek, şunları söyledi: “Bu seçimler, Türkiye gibi parti içi demokrasinin olmadığı yerde bulunmaz bir nimettir. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Bunu ayrışmanın bir sebebi olarak görmemek lazım. Seçimin doğası gereği bir miktar heyecan oluşuyor. Bu yarışı heyecan olarak bırakmak lazım. Ötesine geçirmemek lazım. Hele de seçimler bittikten sonra o kısmı tamamen unutmak lazım. Seçime girilirken kullanılan renklerin, tarafların unutulması lazım. Bizler CHP'liler olarak siyasi tarihin birçok kritik döneminde hiç bir renk ayırmaksızın omuz omuza mücadele ettik. Türkiye'nin tüm il ve ilçe kongrelerinde seçilen başkan ve yöneticilere ayırt etmeksizin hayırlı olsun diyorum.” Demet Gündüz ve ekibinin başarısını kutlayan Semih Esen, “Esas başarınız CHP'nin tek ve bütün halinde hareket edebilmesini sağlayacak, sevgi, saygı ve hoşgörüyle bu görevi yerine getirmektir. Sevgiyle, saygıyla birleşeceğiz. Bizim gerçek amacımız, Türkiye'nin çağdaş bir ülke olmasıdır. Türkiye'nin adaletin ve liyakatin egemen olduğu bir ülke olmasıdır” diye konuştu.

KEPEZ’İN ÖNEMİ

Kepez Belediyesi’nin kazanmanın önemine de değinen Semih Esen, “Bir taraftan Konyaaltı için çalışırken, bir taraftan da bizim için simgesel bir önemi olan Kepez konusunda çalışmamız lazım. Kepez'de CHP'ye artı bir oy kazandırmak, tüm üyelerin görevidir” dedi.

HESAP VERMEYE HAZIRIM

Semih Esen, son dönemde kendisine, kurumuna ve kurum çalışanlarına yönelik itibar suikasti yapıldığını ve bunun yoğunlaşacağının anlaşıldığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: “Ben bunlara dilim döndüğünce cevap vereceğim. Birçok mecrada bunlarla ilgili açıklamalarda bulundum. Ben idari yönden, idare denetleme organlarına hesap veriyorum. Siyasi yönden de partime hesap vermeye her zaman hazırım. Yeter ki, iyi niyetli ve objektif olarak, gerçekten gerçeğin ne olduğunu öğrenmek isteyerek, bana yaklaşılsın. Böyle yaklaşıldığı zaman her zaman, her yerde partim adına görev yaptığım yerde hesap vermeye hazırım. Bu anlamda, yönetimde olsun ya da olmasınlar arkadaşlarımın aklına bir şey takılırsa, telefonum sürekli açık. Bu çerçevede siyaseten partimin ilkelerine aykırı davranmayacağımı öncelikle kendimi, eşimi, ailemi, çocuklarımı, annemi utandıracak bir şey yapmayacağımı, partimin ilkelerine aykırı davranmayacağımı bilmenizi isterim.” Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.