Oğlu hayatını kaybeden Safiye Soyman: Melek oldu benim oğlum Oğlu hayatını kaybeden Safiye Soyman: Melek oldu benim oğlum

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başlattığı Kariyer Günleri buluşmasının ilk konuğu Kocaaliler (Melli) Belediye Başkanı İlyas Delen oldu. Başkan Delen, seçim heyecanını geride bıraktıklarını, mazbatayı alması ile birlikte parti tercihini unutup beldeye birlik içinde hizmet vermek için çalışmaya başladıklarını söyledi.

Whatsapp Image 2024 08 05 At 14.19.40 (1)

Delen, “Beldemizde yaşayan hemşehrilerimizi, gurbetteki yakınları ile buluşturmak ve ilçemizin tanıtımına katkı koymak amacıyla artık gelenekselleşen Kültür, Sanat, çelenk ve İncir Festivalimizi bu yılda coşkulu bir şekilde yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 05 At 14.19.40

Mellililer Dernek Başkanı Ercan Öztürk, amacı Kocaaliler (Melli)ye hizmet olan derneğin, beldenin tanıtımı ve gelişmesi için belediye işle birlikte çalışmalarını sürdüreceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. 18 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan festival saat 14.00’de açılış töreniyle başlayacak.

Whatsapp Image 2024 08 05 At 14.19.39

“Yılın En iyi Melli İnciri” ve “En Güzel çelenk Yarışması”nın ardından mehter gösterisi ile devam edecek olan programda, protokol konuşmalarının ardından yerel sanatçı İbrahim Yıldız sahne alacak. Festival, Hüseyin Kağıt konseri ile son bulacak.

Kaynak: Haber Merkezi