Antalya haber...   Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarıyla uyuşturucu madde imal ve ticaretini önlemek amacıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Şube Müdürlüğü, Kemer JASAT ve Kemer Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nın yaptıkları çalışmalar neticesinde A.Ö., Z.Ç. ve kadın şüpheli E.Y.Ş.'nin 07 AVL 402 plakalı araçlarında uyuşturucu madde bulundurduğu ve turizm bölgelerinde satışını yaptığı yönünde bilgi alındı.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Alınan bilgiler kapsamında şüphelilerin kullandığı araç jandarma ekipleri tarafından fiziki olarak takibe alındı. Kemer- Göynük yolunda durdurulan araçta ve şüphelilerin üzerinde arama yapıldı. Jandarma ekiplerinin aramalarında 4 kilogram 'Skunk' uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili A.Ö., Z.Ç. ve E.Y.Ş. gözaltına alındı. 3 şüphelinin de çeşitli suç kayıtları bulunduğu öğrenilirken, A.Ö.'nün aynı zamanda Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan izinli olduğu da belirlendi. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

Antalya'da elektrik kesintisi 7.9.2024 Antalya'da elektrik kesintisi 7.9.2024

2'Sİ TUTUKLANDI

Antalya'nın Kemer ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 4 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüphelinin işlemleri tamamlandı. Şüphelilerden Aytaç Öner ve Zülfi Çelebi sevk edildikleri adli makamlarca 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' suçundan tutuklandı. E.Y.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kaynak: Haber Merkezi