Antalya haber...  Hayvanseverler Konyaaltı Kent Meydanı'nda bir araya geldi. Çeşitli hayvansever derneklerinin ve sivil toplumların da içerdiği eylemde, hayvanseverler ellerinde 'Sokak hayvanları hepimizin', 'Bu bir soykırımdır', 'Kısırlaştır aşılat yerinde yaşatılır', 'Katliama hayır sokaklar hepimizin', 'Sokakları değil kötülüğü temizlenir', 'Durdur yaşamıyı geri çek', 'Vicdanını uyutma' yazılı döviz ve pankartlarla sloganlar attı.

89642

Eylem, yerel hayvan koruma görevlisi Erkan Er'in hayvanseverler adına yaptığı basın açıklamasıyla devam etti. Erkan Er, "Zayıf olana dileyen, dilediğini yapabilir. Masalın ana fikri bu, biz büyürken bu masalı dinlenir. O nedenle güçlülerin masallarını ana hızlı çözülebilir. Üstüne bir de katil damgasını yapıştıracağını anlattık. Bilim insanlarının raporları hazırlanır. Sivil toplumların gerçekleri Biz pes etmeyiz. Çözümsüz hiçbir şey bizim için. Dünyaya gelenin doğal yaşamı için mücadele ederiz. Birbirimizi tanırız,bizi bir araya getiririz. Yanıltıcı olabilir, protesto eden çocuk, genç, kadın ve yetenekli bir canı hayatta tutmak için gösterdiği cesareti, özveriyi bilseniz belki de gurur duyarsınız. , ne de yem isteriz. Yaşam hakkını savunuruz diye dengelemeyi saçma buluruz ama onu da göze alırız. Katliam yasasını kabul edebilmek mümkün değil, yapabileceğine göz yumamayız. Susmuyoruz, korkmuyoruz, dostlarımızı vermiyoruz" dedi.

89642 (12)

'BİLİMİN IŞIĞINDAN YARARLANIN'

Yerel hayvan koruma görevlisi Er, "Bilimin yararlanın evcil hayvan üretimini, satışını, ithalatını durdurun, köylerdeki köpeklerin kontrolsüz çoğalmasının önüne geçin. Taşınarak bir kez de gençlerin ellerini koyun. İyilikte eşitlenelim. İçimize sindiremediğimiz yasadan vazgeçin" diye konuştu.

89642 (10)

Antalya kaçak Rus okulları mühürlendi Antalya kaçak Rus okulları mühürlendi

Eylem basın açıklamasının ardından sorunsuz bir şekilde sona erdi.

89642 (11)

89642 (9)

89642 (6)89642 (5)

89642 (4)

89642 (3)

89642 (2)

Kaynak: DHA