Antalya haber... Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, ilçe çapında çeşitli suçlardan arananların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar kapsamında devriye görevi yapan JASAT ekipleri, Manavgat Stadyumu'nda tekerlekli araçla hurda toplayan bir kişinin şüpheli davranışları sergilemesi üzerine kimlik kontrolü yaptı. Üzerinden kimlik çıkmadığı ancak adının Kemal Demir'in olduğunu söyleyen kişinin, yapılan GBT sorgulamasında 33 yıl önce Yalova'daki ailesinin yanından ve kendisinden haber alınamadığı belirlendi.

Kemal Demir

2018'DE GAİPLİK KARARI ALINMIŞ

Kemal Demir'in, 1991 yılında Yalova'daki evinden ayrılıp, önce Bodrum ve Kuşadası'na, ardından Alanya ve Manavgat'a geldiği belirlendi. Bu süre içinde ailesiyle iletişime geçtiğinde Kemal Demir'in annesinin ve babasının 1993 yılında kaybettiği, kendisine ulaşamayan sahiplerinin veraset işlemlerini kayıt altına almak için Yalova Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 'gaiplik' (Bir kimsenin ölüm tehlikesi içinde kaybolması veya uzun süre haber alınamaması sonucu yargıç) Kararın iletildiği son ödeme tarihi) açıldırdığı tespit edildi. Yalova Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 'yetkisizlik' kararını verdiği Kemal Demir'in en son kayıtlı adresinin bulunduğu Alanya'ya gönderildiği, Alanya Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 28 Şubat 2018'de Kemal Demir hakkında veraset işlemlerine yönelik 'gaiplik' kararı belirlendi .

91467 (1)

Alanya'da otomobil 4 metrelik çukura düştü Alanya'da otomobil 4 metrelik çukura düştü

'HAYATIMDAN MEMNUNUM'

Manavgat Merkez Jandarma Karakolu Komutanlığı'na getirilen Kemal Demir, daha sonra serbest bırakıldı. Kemal Demir'in "Arada 1 yıl Alanya'da kazandığı, bunun dışında 2002 yılından bu yana Manavgat'ta yaşıyorum. Geri dönüşüm işi yapıyorum. Hayatımdan" diye anlatıyor, geçmişine dair anne ve babasından başka bir şeyi hatırlamadığını söyledi ve "Onlar da ölmüş. Gaiplik iptali ve miras gibi bir talepte bulunmayacağım. Yaşantımı burada sürdüreceğim" denildiği öğrenildi.

Kaynak: DHA