Antalya'da garsonların kavgası facia ile bitti Antalya'da garsonların kavgası facia ile bitti
Antalya haber... Stefan Baumert açıklamasında, İspanya’nın Mallorca Adası ve Türkiye’nin tatil kenti Antalya’nın en popüler iki destinasyon olduğunu söyledi. Açıklamada, “Seyahat edecek kişiler fırsatları yakalamak için geçen yıla kıyasla ortalama iki hafta öncesinden rezervasyon yaparken, İspanya'nın MallorcaAdası ve Türkiye'nin tatil kenti Antalya oldukça talep görüyor” denildi.

YERYÜZÜ CENNETİ MALLORCA

Baumert’in, "Güçlü bir yaz sezonu geçirmeye hazırlanıyoruz, son birkaç haftada konuk sayımız ilk defa 2019'un üzerine çıktı" şeklindeki açıklaması, Antalya’nın 2023 yılında güçlü bir yaz sezonu geçireceği anlamına da geliyor. Antalya’nın dünyadaki tek rakibi olan gösterilen Mallorca Adası ise, ‘Yeryüzündeki cennet’ olarak tanımlanıyor.

İNCİ FABRİKALARI, MAĞARALAR

Dünyanın her yerinden ziyaretçi çeken Mallorca, Akdeniz’de, İspanya’nın güneydoğu kıyısının hemen açıklarında, rüya gibi bir ada destinasyonu. Plajları ve koyları, muhteşem bir sıradağı, romantik balıkçı köyleri; badem ve zeytin bahçeleriyle bezenmiş bir kırsal bölgesi olan Mallorca, görkemli katedralleri, inci fabrikaları, yel değirmenleri ve yeraltı mağaralarıyla da ünlü. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.