Muratpaşa Belediye Başkanı müjdeyi verdi! İnciraltı plajı bu yıl da ücretsiz Muratpaşa Belediye Başkanı müjdeyi verdi! İnciraltı plajı bu yıl da ücretsiz
ITB Berlin Turizm Fuarında Turizm Bakanlığı’nın yanı sıra Antalya, İstanbul ve diğer bölgelerin otelcileri, Türk tur operatörleri ve Başta THY olmak üzere, Corendon, Sunexpress, Freebird gibi Türk Havayolu şirketleri etkin bir şekilde katılım sağladı. Antalya'nın öne çıktığı Türkiye'nin tam kadro katıldığı İTB'de özellikle Antalya Alman pazarına büyük umutlar bağlamış durumda. [caption id="attachment_730414" align="alignnone" width="640"] Bakan Ersoy ve Cumhurbakanı Tatar birlikte KKTC standını ziyaret ederek KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ve turizmcilere yeni sezonda başarılar diledi.[/caption] Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yanısıra TUROFED Başkanı Erkan Yağcı, AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu, TUROB Başkanı Müberra Eresin, POYD Başkanı Hakan Saatçıoğlu ve çok sayıda turizmci fuarda turizmcileri yalnız bırakmadı. [caption id="attachment_730405" align="alignnone" width="640"] KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Corendon Turizm Grubu standını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer'e yeni sezonda başarılar diledi.[/caption] Corendon Havayolları fuarda büyük ilgi görüyorTürk standı fuarı ziyaret edenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle Tur operatörleri ve Uçak firmalarına gösterilen ilgi bu sezon Alman pazarının iyi geçeceği yönünde yorumlanıyor..

PASAPORT KONTROLÜNDE TURİZMCİLERE EZİYET

ITB Berlin Turizm Fuarı için Berlin’e havayolu ile gelen turizmciler Almanya gümrüğünde pasaport kontrolü eziyeti ile karşılaştı. Az sayıda görev yapan polisler her yolcudan çok sayıda evrak istemesi ve bu evrakların kontrolüne zaman zaman kapanan pasaport kontrol gişeleri de eklenince turizmciler adeta çileden çıktı. Saatlerce pasaport kontrolünde kuyrukta bekletilen turizmciler alkışlarla kendilerine yapılan eziyeti protesto etti. Türk turizmciler rakipleriyle kıyasıya pazar rekabeti yapıyor . Berlin Havalimanı'nda karşılaştıkları muamele karşısında tepkilerini dile getiren turizmciler, "Biz Alman turistlere havalimanından başlayarak dönüşlerine kadar en büyük ilgiyi gösteriyoruz. Ama Almanya vize vermekten başlayarak pasaport kontrolüne kadar duyarsız davranıyor’’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.
  1. FUARDA DERBİ DE KONUŞULDU 
TÜRSAB standında ilginç bir derbi polemiğine tanıklık ettik. Bir gün önce oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisi hakkında yaşananlar ile ilgili Jolly Tur sahibi Beşiktaşlı Mete Vardar ile Galatasaraylı TÜROFED Başkanı Erkan Yağcı, yine koyu GS'lı turizmci Yakup Dinler arasında tatlı sert derbi tartışması yaşandı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.