Corendon Turizm Grubu'ndan Kemer'e milyon euroluk tenis yatırımı! Corendon Turizm Grubu'ndan Kemer'e milyon euroluk tenis yatırımı!
Antalya haber...  Türkiye'deki otellerin satışını yapan Almanya'daki acenta sahipleri, 3 günlük info gezisi kapsamında Antalya'ya geldi. SunExpress Havayolları ortak organizasyonunda Aska otellerini görmek ve turizmin başkentini tanımak amacıyla gelen acentalar, tesisleri yerinde inceledi. Güvenli turizm sertifkasyonunu yerinde görmek ve uçuşlarda ulaşılabilirliğe bakmak amacıyla Antalya'nın konuğu olan acentacılar, info gezisi yaptı. Belek, Manavgat, Alanya ve Kundu'daki tesislerde incelemelerde bulunan acenta sahipleri ve yetkililer, Side Apollon Tapınağı, Side Antik Kenti, Aspendos Tiyatrosu, Alanya Kızılkule gibi tarihi ve turist yerleri gezdi. Antalya'da plaj ve sahilleri de gören Alman acentalar, turizm sektörüne tam not verdi.

AMAÇ TÜRK TURİZMİNE KATKI SAĞLAMAK

Aska otelleri Almanya temsilcisi Şenay Yavşan, "Üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile Aska otellerinin Almanya acenteleri nezdinde bilinirliğini arttırdık. Organizasyonun, bölge tesislerine de ayrıca tanıtım katkısı oldu. Türk turizminin genel tanıtımına katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. SunExpress Havayolları Bölge Müdürü Hakan Ortatepe ise "Gezinin amacı öncelikli olarak Türkiye'nin uçuşlarda ulaşılabilir olduğunu göstermek, ayrıca otelleri tüm acentalara yerinde göstererek, genel bilgilendirmenin yapılmasını sağlamak, genel anlamda Türk turizmine katkı sağlamak" diye konuştu. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.