WhatsApp kullanıcılarına müjde! İnternetsiz kullanılabilecek WhatsApp kullanıcılarına müjde! İnternetsiz kullanılabilecek
WhatsApp'ın başkanı Will Cathcart geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, WhatsApp'ın Instagram Hikayeleri benzeri Durum özelliğinin yanı sıra platformda reklam yayınlayabileceğini söyledi.

UYGULAMA İÇİNDE REKLAMLAR GÖZÜKEBİLİR

TechCrunch tarafından aktarılana göre Cathcart, WhatsApp reklamlarının yeni Kanallar özelliği ve durumlar da dahil olmak üzere uygulama içinde farklı yerlerde görünebileceğini belirtti, ancak değişiklik için herhangi bir zaman çizelgesi verilmedi.

MESAJLAŞMA SEKMESİNDE REKLAM OLMAYACAK

Brezilya'da yayınlanan Folha De S.Paulo gazetesinde, Cathcart'a WhatsApp'ın ücretsiz ve reklamsız olmaya devam edip etmeyeceğini sordu. Cathcart, WhatApp'ın gelen kutusunda veya "mesajlaşma sekmesinde" reklam olmayacağı yanıtını verdi.

KANALLARA ÜCRETLİ ABONELİK GELİYOR

Cathcart ayrıca Kanalların abone olmak için insanlardan ücret alabileceğini ve sahiplerinin Kanallar içinde bunun için reklamları tanıtabileceğini de sözlerine ekledi.

WHATSAPP 2018'DEN BU YANA REKLAM YOLLARINI ARIYOR

WhatsApp, şirketin Durum özelliğine reklam koymayı düşündüğü 2018'den bu yana uygulamaya reklam yerleştirmenin yollarını aradı. Ancak 2020'de, reklamlara geçiş yapma ve gizlilik odaklı kullanıcıların nasıl tepki vereceği konusunda bazı iç korkular olduğu anlaşıldı, bu nedenle gecikme devam etti, ancak özellikteki reklam planları gündemde kaldığı belirtildi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.