Popülerlik sıralamasında tüm uygulamaları geride bırakan Clubhouse, son zamanlarda ünlü isimler ve ardından Dünyanın en zengin ismi olan Elon Musk'ın da uygulamayı kullanmasıyla daha çok kullanıcıya ulaştı. Ancak uygulamayla ilgili ciddi bir problem söz konusu. [caption id="attachment_229660" align="alignnone" width="646"] Elon Musk dahil herkes akın etmişti[/caption]

CLUBHOUSE TUZAĞINA DÜŞÜRÜYORLAR

Hürriyet'ten Kübra Genç'in haberine göre; 2020 yılında kurulan Clubhouse, yalnızca iOS kullanıcıları tarafından davet sistemiyle kullanılıyor. Davet üzerine kullanıcılar uygulamayı telefonlarına indiriyor ve belli konularda oluşturulan odalara girerek sesli iletişim kuruyorlar. Ancak uygulama henüz androidlerde kullanılmıyor. Buna karşın android marketlerde Clubhouse isimli sahte uygulamaların olduğu görülüyor. Hatta bazı uygulamalarda ismi, görseli ve özellikleri birleştirilmiş bir şekilde görülüyor. Bu şekilde kullanıcılar Clubhouse tuzağına düşüyor.

KULLANICILAR UYARIYOR

Kullanıcılar Google PlayStore'da Clubhouse yazdığında karşılarına birden çok Clubhouse seçeneği çıkıyor. İçlerinden birinde gerçek Clubhouse görseli kullanıldığı da görünüyor. Binlerce kişinin telefonuna indirdiği bu uygulamalar yorumlar kısmından kendilerini ele veriyor. Yorumlarda birçok kişinin şikayetleriyle karşılaşıyorsunuz. Yorumlarda gerçek Clubhouse sanıp yanılan kullanıcılar diğer kullanıcıları uyardığı görülüyor.