Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu
A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda çok kritik bir sınav verdi ve 6. maçında Hırvatistan'a konuk oldu. Osijek şehrindeki Opus Arena'da oynanan ve İngiliz hakem Anthony Taylor'ın yönettiği maçı 30. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle 1-0 kazanan Ay Yıldızlılar, EURO 2024 yolunda dev bir adım attı.

LİDERLİĞİ GERİ ALDIK!

Türkiye ile Hırvatistan grupta ikinci hafta karşılaşmış ve maçı Hırvatlar 2-0 kazanmıştı. Deplasmanda tek golle 3 puanı kapan Ay Yıldızlılar, 13 puanla liderliği güçlü rakibinden devraldı. 7 maçlık galibiyet serisi sona eren, 1 maç eksiği bulunan Hırvatistan ise 10 puanla 2. sıraya geriledi.

İLK 2 SIRA DİREKT KATILACAK

2024 Avrupa Şampiyonası'na direkt katılacak 20 takımın belli olacağı grup aşaması, Kasım 2023'te oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar şampiyonaya katılmaya hak kazanacak. Grubun diğer maçında ise yarın Letonya ile Ermenistan karşılaşacak. Galler ise yedinci maç gününü bay geçecek.

MONTELLA TARİHE GEÇTİ

A Milli Takım'ın başında ilk maçına çıkan Montella, tarihe geçmek için zorlu maçta tüm planlarını zafer üzerine yaptı ve amacına ulaştı. Başarılı hoca, sahadan galibiyetle ayrılmasıyla A Milli Takım’ın başında çıktığı ilk karşılaşmada kazanan ilk İtalyan hoca oldu. Daha önce Millilerimiz’i çalıştıran İtalyan hocalar; Sandro Puppo, Leandro Remondini ve Giovanni Verglien ilk maçlarını kazanamamıştı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.