Süper Lig 'in 20. haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk eden Fenerbahçe , 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe'nin golünü penaltıdan Valencia atarken Adana Demirspor'un gollerini Gökhan İnler ve Belhanda attı. Fenerbahçe - Adana Demirspor 11'ler: Fenerbahçe: Berke, Osayi, Szalai, Kim, Novak, Sosa, Mert Hakan, Zajc, İrfan Can, Pelkas, Valencia. Adana Demirspor: Muriç, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Belhanda, Gökhan, Yunus, Vargas, Assombalonga

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK

Fenerbahçe, dün yapılan son antrenmanın ardından Adana Demir maçı için kampa girdi. Kamp kadrosunda 5 isim yer almadı. Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mergim Berisha sakatlıklarını atlatmış olmalarına rağmen henüz hazır değiller. Nazım Sangare ve Miguel Crespo ise ağrıları nedeniyle dünkü idmanı tamamlayamadı. Bu nedenle iki futbolcu da kadrodan çıkartıldı.

ADANA DEMİRSPOR'DA EN ÖNEMLİ EKSİK MARIO BALOTELLI

Son haftaların formda takımı Adana Demirspor, Kadıköy deplasmanına 3 eksikle çıkacak. Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda bulunan Simon Deli ile sakatlığı bulunan Khadim Rassoul maç kadrosunda olmayacak. En önemli eksik ise Mario Balotelli. Çıktığı 20 maçta 8 gol, 4 asistle skor katkısı sağlayan yıldız forvet, koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle forma giyemeyecek.

NOVAK, SERDAR, SZALAİ VE İRFAN CAN KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de kart sınırında olan Filip Novak, Serdar Aziz, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci kart görmeleri halinde Antalya deplasmanında cezalı olacak.

TEKNİK HOCA İDDİALI KONUŞTU

Teknik Sorumlu Zeki Murat Göle, Karagümrük, Yeni Malatyaspor ve Afyonspor maçının ardından Adana Demir karşısında da takımın başında yer alacak. 42 yaşındaki çalıştırıcı, dünkü son antrenmanın ardından takıma bir konuşma yaparak, “İlk yarıyı güzel bitirmiştik. İkinci devreye de aynı şekilde başlayalım. İşlerin yoluna girdiğini herkese gösterelim. Şu aşamada zirveyle olan puan farkını düşünmenin anlamı yok. Tek yapmamız gereken, her hafta kazanarak ilerlemek. Ligde 19 maçımız var. Hâlâ her şey olabilir” dedi.

SÜPER LİG'DE 36. KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Süper Lig'de 36. kez karşı karşıya geldiler. İki takım arasında ligde daha önce oynanan 35 karşılaşmada Fenerbahçe 21, Adana Demirspor'un 4 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 10 maçta ise eşitliği bozamadı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.