PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ödülleri sahiplerini buldu PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ödülleri sahiplerini buldu
Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'u Süper Lig'in 17. haftasında konuk etti. Siyah-Beyazlılar bu maçı kazanıp galibiyet serisi oluşturmak istiyordu. Alanyaspor ise bu zorlu deplasmandan 3 puan alarak kritik virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyordu.

Amartey'den büyük hata

Fatih Tekke'nin planları tuttu. 9'da Omar Colley fileleri sarstı, 38'de ise Daniel Amartey'in hatasında Yusuf Özdemir ağları havalandırdı. İlk yarı 1-1 sona erdi, takımlar soyunma odasına eşitlikle gitti. İkinci devreden ise uzun bir süre gol sesi çıkmadı. 80'de Janvier fileleri sarstı, 90'da Carlos Eduardo sahneye çıktı ve maçın 3-1'lik skorunu belirledi.

3 maça çıktı

Ankaragücü'yle 1-1 berabere kalan, Fenerbahçe'ye ise 3-1 kaybeden Kara Kartal'ın galibiyet hasreti 3 maça çıkarken Siyah-Beyazlılar 26 puanda kaldı. Alanya ise Konya beraberliği ve İstanbulspor galibiyeti sonrasında yenilmezlik serisini 3 karşılaşmaya çıkarttı, puanını da 17 yaptı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.