Süper Lig'de son 3 maçını kazanarak hanesine 9 puan yazdıran ve ligde 16 puanla 9'uncu sıraya kadar yükselen Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turu maçında çarşamba günü sahasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Pendikspor'u konuk edecek. Kırmızı beyazlı ekip, pazar günü oynadığı ve 4-2 galip ayrıldığı Fatih Karagümrük maçının ardından ara vermeden mücadelenin hazırlıklarına başladı. Akdeniz ekibinde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde yapılan antrenmana Karagümrük ile oynanan karşılaşmanın ilk 11'inde forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular sahada çalıştı. Pas ve taktiksel ağırlıklı idman, futbol sorumlusu Şahin'in de yer aldığı dar alan oyunuyla sona erdi. Antalyaspor, bu akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamlayacak.

ROTASYON YAPACAK

Fraport TAV Antalyaspor ile Pendikspor, 2020-2021 sezonunda yine Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda rakip olurken, mücadeleden kırmızı beyazlı ekip 2-0 üstün ayrılan taraf olmuştu. Antalyaspor'un genç futbol sorumlusu Nuri Şahin'in, Pendikspor karşısında ligde az forma giyen ya da süre bulamayan oyunculara şans vereceği öğrenildi. Şahin'in, genç oyuncuları da sahaya sürmesi bekleniyor.

4 OYUNCU OYNAMAYACAK

Antalyaspor'da Pendikspor karşısında sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş, Alassane Ndao ve Fredy'nin yanı sıra Fatih Karagümrük maçında hafif sakatlığı bulunan ve mücadelenin son dakikalarında oyundan çıkmak zorunda kalan Sam Larsson'un hafta sonu ligde oynanacak Beşiktaş maçı öncesi riske edilmesi beklenmiyor. Çarşamba günü saat 17.00'de başlayacak Antalyaspor- Pendikspor maçında Oğuzhan Göksu düdük çalacak. Göksu'nun yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Baran Eraslan yapacak.