Sergen Yalçın yönetiminde Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 6’ncı maçına çıkan Antalyaspor’un namağlup unvanına Sivasspor da engel olamadı. 13’üncü dakikada Koita’nın golüyle geriye düşen Kırmızı-Beyazlılar, Buksa ve Saric’in golleriyle mücadeleyi 2-1 kazanırken, Sergen Yalçın yönetiminde Süper Lig’de çıktığı 5’inci maçta da yenilmezliğini sürdürdü. Bu sonucun ardından Antalyaspor 33 puana ulaşırken, Sivasspor ise 26 puanda kaldı.

4’ÜNCÜ KEZ GERİ DÖNDÜ

Antalyaspor, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 6’ncı maçta da skor dezavantajını yaşadı. Daha önce Süper Lig’de Trabzonspor ve Konyaspor karşısında 1-0 geriye düşen Akrep, o karşılaşmalardan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Türkiye Kupası’nda oynanan Pendikspor karşısında da ilk golü kalesinde gören Kırmızı-Beyazlılar, 2-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.

Dünya Yürüyüş Şampiyonası'nda Antalya'da yapılıyor! 20 kilometre Kadınlar Yarışması'nda Perulu sporcu Leon kazandı Dünya Yürüyüş Şampiyonası'nda Antalya'da yapılıyor! 20 kilometre Kadınlar Yarışması'nda Perulu sporcu Leon kazandı

ANTALYA’DAN ÇIKIŞ YOK

Sergen Yalçın ile çıktığı 5’inci Süper Lig maçında da yenilgi yüzü görmeyen Antalyaspor, son dönemde iç sahadaki performansıyla da dikkat çekiyor. Evinde son yenilgisini Galatasaray’a karşı alan Akrep, sonrasında oynadığı 8 maçta rakiplerine geçit vermedi. Konuk ekip Sivasspor ise son 4 maçından galibiyet çıkaramadı.

BUKSA 10’LADI

Antalyaspor’a bu sezon en uzun süre gol hasretini çektiği 5 haftayı geride bırakan Adam Buksa, gollerine yeniden başladı. Kasımpaşa, Adana Demirspor, Alanyaspor, Pendikspor ve Trabzonspor maçlarını boş geçen Buksa, yeniden gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Konyaspor deplasmanında takımına 1 puanı getiren golü kaydeden Polonyalı, Sivasspor ağlarını da sarsarak bu sezon ikinci kez üst üste iki maçta gol sevinci yaşadı.