Antalya haber...  Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetimini konuk etti. Ziyaret sırasında açıklama yapan  Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz kulüp hakkında bilgiler verdi. Birçok kulüp gibi Antalyaspor'un da bir takım maddi sıkıntılar yaşadığını ve bunun için projeler geliştirdiklerini söyledi. Antalyaspor Kulübü'nün de kripto para projesine sıcak baktıklarını açıklayarak, " Kripto para sektörünü yakından takip ediyoruz. Kulübümüze kripto para sektöründe nasıl yer alır diye araştırmalar yapıyoruz. Bu konu ile ilgili birkaç firma ile de görüşüyoruz. Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusuna uyan bir anlaşma olursa bizde diğer takımlar gibi kripto paraya girebiliriz " dedi. [caption id="attachment_356345" align="alignnone" width="646"] AGC Başkanı Mevlüt Yeni ile Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz'dan korona selamı[/caption]

HANGİ TAKIMLAR BU PAZARA GİRDİ

Kripto para pazarına Türkiye'den ilk giren Takım Galatasaray oldu. Onu Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor takımları takip etti. Özellikle borçları yüzünden ekonomik sıkıntı yaşayan kulüplerin kripto paraya sıcak baktığı gözlendi.

KRİPTO PARA NEDİR?

Kripto para piyasasının getirdiği yenilikler arasında yer alan NFT, son günlerde kazançları ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Önemli derecedeki ürünlerin, eserlerin sanal ortamda sahiplendirilmesi anlamına da gelen NFT, bir manada dijital tasdik manasına gelmektedir.