Antalya'da heyecan zirveye çıkacak! Kempo IKF Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı sahne alıyor! Antalya'da heyecan zirveye çıkacak! Kempo IKF Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı sahne alıyor!
Antalya haber... Konyaaltı Belediyesi'nin 2 yıldır düzenlediği Konyaaltı Belediyesi Uluslararası Antalya Ultra Maratonu'nun 3'ncüsü bu yıl 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Farklı ülkelerden bir çok sporcuyu buluşturan yarışmanın kayıtları başladı. 5 kilometre Konyaaltı Parkuru, 12 kilometre Deniz Parkuru, 31 kilometre Toros Parkuru ve 57 ila 85 kilometre Antalya Ultra Parkurları'ndan oluşan Antalya Ultra Maratonu'nda farklı ülkelerden birçok sporcu Konyaaltı Sahili'nde bir araya gelecek. Çocuklar ve köpekler için de farklı parkurların yer aldığı maraton kayıtlarının www.antalyaultra.org adresinden yapılabilecek.

TURİZM 12 AYA YAYILMALI

Antalya'da turizmin 12 aya yayılması ve şehrin tanıtımı açısından bu tür organizasyonların çok önemli olduğuna dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "İki yıldır düzenlediğimiz bu organizasyonla dünyanın farklı yerlerinden gelen sporcular Antalya'nın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buluyor. Bu yıl 3'ncüsünü düzenleyeceğimiz maratonu, önümüzdeki yıllarda da sürdürerek Türkiye ve dünyada adını daha çok duyuran bir yarış haline getirmek istiyoruz" dedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.