Antalya, 16 Mart 2024 - Süper Lig'in 30. haftasında Corendon Alanyaspor, Bahçeşehir Okulları Kayserispor'u son dakikalarda Oğuz Aydın'ın golüyle 1-0 yenerek galip geldi.

Maçın ilk yarısında Alanyaspor, Oğuz Aydın ve Hassan ile net pozisyonlar yakalasa da Kayserispor kalecisi Bilal Bayazıt kalesini gole kapattı. Kayserispor'da Nazon ve Cardoso da tehlikeli ataklar üretse de Alanyaspor kalecisi Ertuğrul Taşkıran kalesini korudu.

OĞUZ AYDIN GALİBİYETİ GETİRDİ

Maçın ikinci yarısında da Alanyaspor oyuna hakim taraf oldu. 90+13. dakikada sol kanattan gelen atakta Lucas Novais'in ortasında Oğuz Aydın, topu ağlara göndererek Alanyaspor'a galibiyeti getiren golü attı.

VAR HEYECANI

Maçın son dakikalarında Alanyaspor'un iptal edilen iki golü VAR'da incelendi. 35. dakikada Yusuf Özdemir'in kafa vuruşuyla gelen gol, topun çizgiyi geçmemesi gerekçesiyle iptal edildi. 90+2. dakikada Fabiano Alves'in kafa vuruşuyla gelen gol ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ödülleri sahiplerini buldu PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ödülleri sahiplerini buldu

Bu sonuçla Alanyaspor puanını 42'ye yükselterek ligde 8. sıraya yükseldi. Kayserispor ise 37 puanda kalarak ligde 12. sırada yer aldı.