Süper Lig 'in ilk haftasında Başakşehir ile Alanyaspor kozlarını paylaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede Akdeniz ekibi 1-0'lık sonuçla güldü. Deplasman ekibinin golünü 12. dakikada yeni transferi Cristian Borja attı. İkinci yarıda beraberlik golü için baskı kuran turuncu lacivertliler, kaleci Serkan Kırıntılı'yı geçemedi. Ligin ikinci haftasında Başakşehir, Konyaspor deplasmanında galibiyet için sahaya çıkacak. Alanyaspor ise ligin yeni takımı Altay'ı konuk edecek.

YENİ TRANSFER LİMA İLK 11'de

Medipol Başakşehir’in yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Lucas Lima, turuncu-lacivertliler adına sezonun ilk maçı olan Alanyaspor müsabakasına 11’de başladı. Turuncu-lacivertlilerde Teknik Direktör Aykut Kocaman, Akdeniz temsilcisi karşısında yeni transfer Lucas Lima’ya da şans verdi. Tecrübeli sol bek, haziran ayında takıma katılmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ İZLEMEYE GELDİ

Bu zorlu mücadeleyi A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de takip ediyor. Güneş, protokol tribününde turuncu-lacivertlilerin başkanı Göksel Gümüşdağ ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile müsabakayı izliyor. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.