Hastanelerden randevu alacaklar dikkat! Tarih verildi! MHRS randevularına düzenleme geliyor Hastanelerden randevu alacaklar dikkat! Tarih verildi! MHRS randevularına düzenleme geliyor
Antalya haber...  Bilgi teknolojilerinin sağlık hizmetleri sunumunda ve geliştirilmesinde en uygun düzeyde kullanımını hedefleyen uluslararası organizasyonda, sağlık kurumlarının dijitalleşme süreçleri ve gelişen teknolojilerin kullanım alanları değerlendirildi. Ülke genelinde 65 hastane ve 21 ağız ve diş sağlığı tesisinin HIMSS validasyonuna sahip olduğu kaydedildi.

AKSEKİ, MANAVGAT VE ALANYA İLÇELERİNE ÖDÜL

Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Akseki Devlet Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi EMRAM 6; Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de O-EMRAM Seviye 6 validasyonu almayı hak kazandı. Konferans kapsamında düzenlenen törende, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz tarafından Antalya Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan ve ilgili kurum temsilcilerine validasyon belgeleri takdim edildi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.