Vücut direncinizin güçlü olması sizi hastalıklara karşı koruyan en önemli etkenlerin başında gelmektedir.

Tüketildiğinde insan vücuduna olumlu etkileri bulunan bazı besinler her gün düzenli olarak tüketildiği zaman hastalıklara karşı korunmanıza yardımcı oluyor. İşte tüketildiğinde kolay kolay hastalanmayacağınız o besinler;

ÇÖREK OTU

Bir çay kaşığı çörek otunu bir bardak su ile yutarak gün içinde tüketebilirsiniz Sindirim ve sinir sistemine faydası bulunan çörek otu sayesinde hastalıklardan korunabilirsiniz.

ZEYTİNYAĞI

Doğal bir ilaç olan zeytinyağını her sabah bir kaşık olacak şekilde tüketerek bağırsakların sorunsuz çalışmasını ve beyin fonksiyonlarının güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

ÇÖREK OTU YAĞI

Çörek otu yağı saç ve cilt sağlığı konusunda oldukça besleyici bir besindir. Bu yağ saçları güçlendirir ve ayrıyeten cilt yüzeyini temizler.

ZEYTİNYAĞINDA BEKLETİLMİŞ KURU İNCİR

Bağışıklığı güçlendiren zeytinyağında bekletilen kuru incir vücuttaki virüs bakterileri temizler.

KURU ÜZÜM

Sinir hücrelerini güçlendirmesiyle bilinen kuru üzüm günlük olarak düzenli şekilde tüketilmelidir. Beyin fonksiyonlarını güçlendiren kuru üzümü unutkanlık yaşayanların mutlaka tüketmesi gerekir.

SU

Günde 2,5 - 3 litre su tüketmek sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz hale getirilmelidir. Bol bol su tüketerek sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Son yıllarda şikayet sayısı katlanarak arttı! Uzun süre geçmiyorsa dikkat! Son yıllarda şikayet sayısı katlanarak arttı! Uzun süre geçmiyorsa dikkat!

ELMA

Elma düzenli bir şekilde tüketilirse mide ve bağırsak hareketlerini düzene sokar. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz. ü