Teleferik faciasında yeni gelişme! Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e tutuklama talebi Teleferik faciasında yeni gelişme! Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e tutuklama talebi
Antalya haber...  Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Alanya Seçmen İletişim Merkezi, Saray Mahallesi, Salı Pazarı karşısındaki alanda yoğun katılımla açıldı. Açılışa, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun ve MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Onur Temel ve Hilmi Durgun’un ardından konuşmasını yapan Adem Murat Yücel, "Alanya için durmak yok, yola devam" dedi.

YÜCEL’DEN ALANYA’YA DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Yücel, Alanya'nın doğal gaz altyapısına kavuşturulması, yeni okulların yapılması, spor alanlarının genişletilmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin devam ettirilmesi gibi önemli adımların atılacağını duyurdu. Ayrıca, Alanya'nın ikili eğitim sisteminden tamamen kurtarılacağını ve eğitimde daha fazla yatırım yapılacağını belirtti. Yücel şunları söyledi; “Alanya’mızda bir hayali daha gerçeğe dönüştürdük. Alanya’mız doğal gaza kavuşuyor. Mart ayında Çıplaklı, Cikcilli ve Oba bölgesinde evlere doğal gaz verilmeye başlanacak. Daha sonra peyderpey tüm mahallelerimize doğal gaz bağlanacak. Geçtiğimiz 10 yılda; tüm enerjim, gücüm, aklım ve kalbimle, adım adım planlayarak, alın teri dökerek, durmadan, yorulmadan Alanya için çalıştım. Alanya daha güçlensin, daha yükselsin, daha ileri gitsin, daha güzelleşsin, daha da yücelsin diye karış karış her köşesine hizmet götürmenin mücadelesini verdik.”

BAKAN ERSOY: SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Bakan Ersoy ise konuşmasında, Mahalli İdareler Seçimleri'ne yaklaşırken Cumhur İttifakı'nın hizmet için milletin yanında olduğunu dile getirdi. Bakan Ersoy, Alanya ve Antalya genelindeki seçimlerde büyük bir başarı elde etmeyi hedeflediklerini belirterek, milletin teveccühüyle ve desteğiyle eser ve hizmet belediyeciliğini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. Ersoy, “Allah’ın izniyle Antalya Büyükşehir’de de 19 ilçemizde de milletimizin teveccühüyle, desteğiyle sandıkları patlatacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı için kurdele kesimi gerçekleştirildi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.