CHP'den istifa ederek Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce Memleket Partisi'ni kurdu. İnce, dün kurucular kurulu toplantısı gerçekleştirilen partinin  Genel Başkanı seçildi.

ANTALYA İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Memleket Partisi Antalya İl Başkanlığı'na başarılı turizmci Hüseyin Baraner atandı. [caption id="attachment_422018" align="alignnone" width="646"] Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner[/caption] Baraner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Dün resmen kurulan Memleket Partisi Antalya il başkanı olarak görevimize başladık." https://twitter.com/Hbaraner/status/1394597224072556545

HÜSEYİN BARANER KİMDİR?

1957 yılında Çanakkale’de doğan Hüseyin Baraner İspanya, Almanya ve İngiltere’de çeşitli özel okullarda turizm okudu. Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Küba, Umman Sultanlığı gibi ülkelerde uzun yıllar yöneticilik yaptı. Öger Holding ve BENTOUR Almanya icra kurulu üyeliğinden sonra TUI AG’nin 9 yıl Türkiye temsilciliğini yaptı. Turizm sektörünün kıdemli isimlerinden olan Baraner, Türsab Yurtdışı Temsilciliği görevini de icra ediyor.