AK Parti Antalya Başkanlığı teleferik kazasını değerlendirdi! AK Parti Antalya Başkanlığı teleferik kazasını değerlendirdi!
Antalya haber...  Manavgat'ta Cumhur İttifakı'nın büyük ortağı ve iktidar partisi AK Parti'de aday adaylığı başvuru süreci dün saat 19.00 itibarıyla tamamlandı. Manavgat Belediye Başkan adaylığı için AK Parti İlçe Teşkilatı'na Selçuk Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, önceki dönem belediye başkan adayı Hasan Öz ile birlikte Emel Özden, Merve Güvenlioğlu, Süleyman Öz, Turgay Akar, Baturalp Kaya, Ali Rıza Öner ve Abdulkerim Yeşildağ başvuruda bulundu. [caption id="attachment_711846" align="alignnone" width="640"] İYİ Parti üyeliğinden istifa ederek bin kişiyle birlikte AK Parti’ye geçen Av. Turizmci Emel Özden’in rozetini AK Parti Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.[/caption] AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, belediye başkan aday adaylığı için başvuruları aldıklarını belirterek, "Parti ve Cumhur İttifakı olarak amacımız, Manavgat'ı iktidarla buluşturmak. Aday adaylığı başvurusunda bulunan arkadaşlarımız çok zorlu bir göreve talip oldu. Kendilerine çıktıkları bu onurlu yolda başarılar diliyorum" dedi. [caption id="attachment_711847" align="alignnone" width="640"] Merve Güvenlioğlu[/caption]

"İLÇEMİZİ İKTİDARLA BULUŞMAK İSTİYORUZ"

İlçe teşkilatının şu ya da bu adayın yanında yer alması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydeden Başkan Erol, "Bizim görevimiz, genel merkezimiz tarafından belirlenecek olan adayın etrafında kenetlenerek, ilçemizi iktidarla buluşturmaktır. Biz, herhangi bir olumsuz duruma mahal vermeden tıpkı milletvekili genel seçiminde ve cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi 31 Mart'ta da başarılı bir çalışmanın ardından ilçemizi iktidarla buluşturmak istiyoruz" diye konuştu. [caption id="attachment_711848" align="alignnone" width="640"] Hasan Öz[/caption] AK Parti'de pazar günü aday adaylarıyla ilgili temayül yoklamasının yapılacağı belirtildi. [caption id="attachment_711849" align="alignnone" width="640"] AKP'den Manavgat Belediye Başkan Adaylığı için kolları sıvayan Süleyman Öz'ün daha önce AKP'den Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı ve Milletvekili Aday Adayı olmuştu.[/caption] [caption id="attachment_711850" align="alignnone" width="640"] Turgay Akar[/caption] [caption id="attachment_711851" align="alignnone" width="640"] Dr. Baturalp Kaya[/caption] [caption id="attachment_711853" align="alignnone" width="640"] Abdulkerim Yeşildağ[/caption] [caption id="attachment_711854" align="alignnone" width="640"] Ali Rıza Öner[/caption] Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.