Antalya tarihinde bir ilk! Başkan Böcek 2'nci kez mazbatasını aldı Antalya tarihinde bir ilk! Başkan Böcek 2'nci kez mazbatasını aldı
Antalya haber...  Konyaaltı ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi, Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) ve Kent Konseyi Ekonomi Grubu Üyesi iş insanı Hayri Köse, Döşemealtı Belediye Başkanı aday adayılığı ilan etti. 41 yaşındaki iş insanı Hayri Köse "Mart 2024 yerel seçimlerde Antalya İli Döşemealtı ilçesi belediye başkanlığı aday adayıyım" dedi. Antalya'da inşaat sektöründe marka haline gelen Hayri Köse evli ve 2 çocuk babası.

HAYRİ KÖSE KİMDİR?

21 Aralık 1982 tarihinde Isparta’da dünyaya geldim.2 erkek 1 kız kardeşim olup evin en küçük çocuğu. İlk okulu Isparta Ülkü okulunda,ortaokulu Nazmiye Demirel İlköğetim okulunda liseyi ise Isparta Gazi Lisesinde tamamladı. Isparta'da bulunan Modülmer Mermer A.Ş ve İşmer mermer fabrikası kurucularından olan babası Hasan Köse de tanınmış bir iş insanı. Küçük yaşlardan itibaren 1996-2011 yılları arasında kendi iş yerinde değişik görevlerde etkin olarak çalışma hayatına başladı 2006/2007 yılları arasında Ankara Genel Kurmay Başkanlığı’nda askerlik görevimi tamamladı. 2009 yılında evlendi, 2010 doğumlu bir kızı ve 2015 doğumlu bir de oğlu var. 2012 yılından itibaren Antalya da ikamet etmeye başlayan ve 2012 yılından itibaren ticari faaliyetlerini Antalya’da sürdürmekte.2016 yılında kurmuş olduğu HK Grup Doğaltaş ve Boya San.Tic.A.Ş’nin kurucusu olup ,yönetim kurulu başkanlığını yapmakta. Akdeniz Bölgesi ve Antalya İli içerisinde bir çok başarılı otel ve inşaat projesine imza atmış ve bu sektörde faaliyetlerini devam ettirmekte. 31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Konyaaltı Belediyesi'ne Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyesi olarak seçildi. Kent konseyi ekonomi grubunda yer almakta. Antalya’nın en önde gelen ve etkin derneklerinden biri olan Antalya İş İnsanları  Derneği’ne(ANTİAD) 2017 yılından beri üye olup iki dönemdir de yönetim kurulunda görev yapmakta. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.