Antalya tarihinde bir ilk! Başkan Böcek 2'nci kez mazbatasını aldı Antalya tarihinde bir ilk! Başkan Böcek 2'nci kez mazbatasını aldı
Antalya haber...  Yerel seçime sayılı günler kala Cumhur İttifakı adayları dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Döşemealtı’nı adım adım gezen çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım tempoyu daha da arttırdı.

İŞ İNSANLARININ TALEPLERİ DİNLENDİ

Başkan Adayı Kıvrım’ın seçim çalışmalarına önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’ den destek geldi. Bakan Çavuşoğlu ve İl Başkanı Çetin ile birlikte Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ni (AOSB) ziyaret eden Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Kıvrım, Adopen, AGT ve CW Enerji firmalarından çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İş insanlarının talepleri dinlendi.

AOSB VE İLÇE BÜTÜNLEŞECEK

İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, AOSB’nin Döşemealtı için büyük bir şans olduğunu söyledi. Kıvrım, “Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmalarımız üretim yaparak Döşemealtı ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlıyorlar. İlçemizde böyle büyük bir sanayi topluluğunun olması bizim için büyük bir şans. Tabi AOSB’mizin belli başlı bazı sıkıntıları var. Dersimize iyi çalıştık. Bu soruların çözümlerini de biliyoruz ve projelerimizi hazırladık. İnşallah 1 Nisan itibariyle bu projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Antalya Organize Sanayi Bölgesi ile Döşemealtı’nı bir bütün haline getireceğiz. Çünkü biz bunu çok önemsiyoruz” dedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.