Mecliste değişim rüzgarları esiyor! İşte ismi geçen bakanlar! Mecliste değişim rüzgarları esiyor! İşte ismi geçen bakanlar!
Antalya haber...  Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Olağan İlçe Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan başkanlığına CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, divan başkan yardımcılığına Mehmet Dikmen ve divan katipliğine Müjda Çiftçi getirildi. CHP Milletvekili Cavit Arı yaptığı konuşmada, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde iki önemli seçim yaşandığını belirterek, "İsterdik ki bu önemli seçimi kazanalım. Tek adam rejimine son verelim isterdik. Genel başkanımız başta olmak üzere seçimi kazanmak için çok mücadele ettik. Canla başla çalıştık. Ama kazanamadık. Ama her şeye rağmen milletimiz, iktidarın tüm kötü yönetimine karşı muhalefet yapma görevini CHP'ye vermiştir. Bu kongreden el ele, kol kola çıkacağız. Centilmence yarışacağız. Buradan çıkıp yarın hemen önümüzdeki yerel seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Mevcut İlçe Başkanı Arif Kocacık, "Kongremiz barış ve kardeşlik içinde geçsin. Bundan sonra ilçe başkanı kim olursa elimden gelen tüm desteği vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

BAŞKAN CENGİZ'DEN KARDEŞLİK VURGUSU

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, "Sonuç ne olursa olsun inşallah hayırlı olur. Kumluca'da çok uzun yıllardan beri CHP'li bir belediye başkanı seçilememiş. 31 Mart 2019 seçimlerinde Kumluca'da uzun bir aradan sonra CHP'li bir belediye başkanı seçtik. İsim kim olursa olsun Kumluca Belediye başkanlık makamına yeniden CHP'li bir belediye başkanı seçmemiz gerekiyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı yeniden ve 19 ilçeyi de CHP'li yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultudadır. Demokrasi uzlaşma işidir. İnşallah bu salona nasıl davulla zurna ile girdiysek. Çıkarken de uzlaşarak aynı şekilde çıkmak istiyoruz" dedi. [caption id="attachment_697503" align="alignnone" width="640"] CHP KUMLUCA ILCE BASKANLIGI'NIN OLAGAN KONGRESINDE FAHRETTIN KARAOZ BASKAN SECILDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)[/caption] Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ise "Bugün burada dostluk ve kardeşlik içinde bir kongre yapıyoruz. Her iki adayımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.

CHP KUMLUCA'NIN YENİ YÖNETİM LİSTESİ

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Başkanı Arif Kocacık tarafından CHP Kumluca İlçe Başkanlığı'nın geçmişe dönük faaliyet raporu ve hesap cetveli okundu. Daha sonra oylama işlemine geçildi. Oylama sonucunda 181 delegeden 94'ünün oyunu alan Fahrettin Karaöz ilçe başkanı seçildi. Avukat Ferah Naz Kancı Karaköse'nin 86 oy aldığı seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı. Seçimin ardından delegelere teşekkür konuşması yapan yeni İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz'ün yönetim kurulu Mehmet Akkaya, Gonca Altıntaş, Bayram Başar, Ali Beşikci, Ulaş Durdaş, Gülşah Güldal, Emre Güzelyürek, Hüseyin Güzelkara, Necdet Kamacı, Mustafa Manay, Serpil Maskan, Hasan Nizamoğlu, Semiha Ökmen ve Fatma Yılmaz'dan oluştu.