Antalya tarihinde bir ilk! Başkan Böcek 2'nci kez mazbatasını aldı Antalya tarihinde bir ilk! Başkan Böcek 2'nci kez mazbatasını aldı
Antalya haber... CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyetin 100.yıl etkinlikleri nedeniyle Gazipaşa’da İlçe Yönetimi ve Partililerle bir araya geldi. Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda İl Başkanı Nail Kamacı'yı Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ve 300 yakın partili ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla tanışma ve sohbet toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanı Nail Kamacı, Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde partililerle il yönetim kurulu üyeleri ve İl CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanımız Nilüfer Deveci eşlik ettiği toplantıda, İl Başkanı Nail Kamacı; “Türkiye için iki önemli konu var birincisi ekonomi ikincisi Ortadoğu krizi. (dış siyaset) Bu iki konuda da sınıfta kaldık. Ekonomik alanda 4 kat daha kötüyüz. Antalya'nın her ilçesinde harekete geçeceğiz. 31 Mart’ta zaferi biz kazanacağız” dedi. İlçe ziyaretleri sırasında gösterilen ilgiden memnun kaldığın belirten CHP il Başkanı Kamacı, "İlçe başkanımız burada, belediye başkanımız burada ve bende buradayım. Bugün bu manzaradan çok memnunum. Önümüzdeki 6 ay boyunca daha iyisini yapabileceğimize inanıyorum. Delegelerimizin desteği ile seçimi kazandığımız günden bugüne kadar durmadan çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta batı ilçelerimizi ziyaretler gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu günlerde sizlerle bir aradayız" diye konuştu.

EKONOMİMİZ 14 MAYIS’TAN 4 KAT DAHA KÖTÜ

Kira artışına da değinen Başkan Kamacı, !Türkiye için iki önemli konu var birincisi ekonomi ikincisi Ortadoğu krizi (dış siyaset) Bu iki konuda da sınıfta kaldık. Ekonomi konusuna baktığımız zaman 14 Mayıs’tan daha iyi bir durumda olduğumuzu kimse söyleyemez. 14 Mayıs’tan bugüne kadar ekonomik alanda 4 kat daha kötüyüz. Her şeyde uçuyoruz, fiyatlarda uçuyoruz, zamlarda uçuyoruz. Ev kiralarında ki artışlarla daha net görebiliriz. Bu ülkede Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 2 bayramda 15’er bin TL vereceğini belirtti her meydanda dile getirdi şimdi ise 5 bin TL verecekler onu da herkes alamayacaklar ağlayacaklar. Bu çelişkiyi anlamış değilim" dedi.

ZAFERİ BİZ KAZANACAĞIZ

Yerel seçimler için iddialı olduklarını her seferinde dile getiren CHP il Başkanı Nail Kamacı, "Önümüzde 31 Mart’ta yerel seçimler var. Bugünden itibaren tüm örgütümüzle birlikte çalışmalarımıza başlamalıyız. Hep birlikte çalışma sözü veriyor musunuz? 31 Mart'ta zafer kazanacağız. Şu anki adaylarımızı beğenmeyebiliriz, ancak en kötü adayımız bile AKP'nin en iyi adayından daha iyidir. Yöneticilere karşı tepki gösterebilirsiniz, ancak partiye olan bağlılığınızı korumalısınız. Biz inanarak yola çıkıyoruz. Büyükşehir belediyemiz ve tüm ilçe Belediyelerimizle birlikte 19 ilçemizde partimizi birinci parti yapmaya kararlıyız. Antalya'nın her ilçesinde harekete geçeceğiz. Zaferi biz kazanacağız" diye konuştu. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.